Google AdWords

Google Ads (tidligere Google AdWords) / Google annoncering

Annoncer for din virksomhed på Google og få god effekt og udbytte

At annoncere lige præcis der, hvor kunderne befinder sig – er der man får størst og mest effektivt udbytte.

Google er verdens største og stærkeste søgemaskine. De fleste søger deres informationer på Google, når de har brug for viden om produkter og virksomheder. De fleste af alle køb starter ligeledes på Google. 

Hvor mange nye kunder vil I have?

Danskerne er ganske enkelt ”købeklare”, når de søger på Google. Derfor har Google opnået en position som verdens største annoncemedie. Årsagen til opnåelse af bedste udbytte via Google Ads er simpelthen, fordi man kan målrette sine kampagner til lige præcis ønskede segment, samtidig med at budgettet ikke løber løbsk.

Uanset hvor stort eller lille budgettet er, kan man vise sine annoncer på Google, og kun betal hvis folk klikker på annoncerne og lander på ens website.
Man betaler altså KUN, når annonceringen har den ønskede effekt – især hvis annoncerne vedligeholdes og optimeres HELE tiden.

Annoncering på verdens mest populære søgemaskine

Annoncering på verdens mest populære søgemaskine, er en meget effektiv måde at få flere potentielle besøg på ens hjemmeside = nye kunder.

Med Google Ads ved man, hvad man får for pengene. Der er en lang række værktøjer og rapporter, der kan fortæller, hvad der fungerer, og hvordan man kan gøre sine kampagner endnu bedre.

Man kan til enhver tid finjustere stort set alle aspekter af sine kampagner. Man kan f.eks. ændre budget, annoncetekster, søgeord, geografiske målretning, specifikke dage samt tidspunkter hvor annoncerne vises og meget mere.

Få hjælp til Google Ads annoncering og bedst mulige udbytte

Der er i dag mange firmaer, der udbyder Google Ads annoncering – men rent faktisk er det gratis selv at oprette. Dog er det være en god ide, at få hjælp af en professionel og gerne Google Ads specialist, da der er mange parametre og tekniske detaljer at tage højde for, for opnåelse af optimalt udbytte. 

Men da der er så mange firmaer, der i dag henvender sig, er dette en ren JUNGLE at finde rundt i. Man kan ligeledes nemt komme til at betale alt for meget for sine annoncer på Google. 

Måske er I allerede godt i gang med Google Ads annoncering (enten selv eller via en udbyder), men ikke mener, at få det optimale udbytte. 

Kontakt DOBA Rådgivning på telefon 30 22 48 90 eller via kontaktformular for en uforpligtende snak om mulighederne med Google Ads.

 

Skab målrettede resultater med jeres egen PERSONLIGE digitale marketing ekspert. 

Du kan læse mere om HVORDAN jeg kan hjælpe netop jeres virksomhed og hvad det koster. 

Google AdWords