Hvorfor – jeg tilbyder at

Varetage online og offline markedsføring

 • Varetage alt omkring jeres markedsføring – så I bliver fri for den udfordring, det kan være.
  Hermed sparer I unødig tid og kræfter, og I får jeres helt EGEN troværdige og helhjertet MARKETING EKSPERT (virker som en slags revisor, som sidder “på samme side” af bordet som jer). På den måde kan I bruge tid, der hvor I synes, den er vigtigst.
  Jeg gennemgår alle ting til mindste detalje, hvilket ikke andre gør i min branche. Er 100% UVILDIG. Det vil sige, at jeg ikke sælger andet end min TID og min EKSPERTISE og VIDEN inden for online og offline markedsføring.
 • Udarbejde medieplan og budget – så I har overblik over jeres annoncebudget inkl. opdelingen af div. aftaler, priser, deadlines m.v.
  Medieplanen udarbejdes i forhold til nuværende markedsføring, budget, målgrupper, produkter, geografi samt ønsker om jeres fremtidige planer.
 • Overtage kontakt med div. medie sælgere og “rådgivere” – så I derved undgår at skulle tale med en masse konsulenter i jeres travle hverdag.
  Når de ringer, skal I blot bede dem kontakte mig. Her kan jeg vurdere, om det er relevant og udbytterigt i forhold til vores aftalte medieplanen.
  På denne måde, kommer I heller ikke til at sige ja på det “forkerte tidspunkt” og til bindende flerårige aftaler, som ikke er til at komme ud af. I sikrer ligeledes virksomheden mod tvivlsomme annonceinvesteringer.
 • Genforhandle annonceaftaler og indhente tilbud fra de forskellige udbydere – så I får den rigtige løsning til den rigtige pris.
 • “Overvågning” og løbende optimering  så I hele tiden opnår, bedst mulige effekt af jeres online markedsføring.
 • Men jeg hjælper også med enkelte opgaver, såsom hjælp til at at gennemse/opsætte annoncer til trykte medier (Aviser, brochurer m.v.).
  Udarbejdelse af tekster og SEO optimerede tekster til hjemmesider samt vedligeholdelse og optimering af hjemmesider. Tovholder på hjemmesideopgaver, som ny hjemmeside og fremsendelse af materialer m.v. Men jeg deltager også i møder omkring markedsføringsrelaterede opgaver og tiltag og kommer med min uvildige rådgivning.

Få jeres egen PERSONLIGE digitale marketing ekspert der skaber målbare resultater!

Læs HVORDAN jeg kan hjælpe netop jeres virksomhed og hvad det koster. 

 

Jeg følger ALLE opgaver helt til dørs – HVER gang…

Kontakt mig på telefon 30 22 48 90, hvis I ønsker hjælp til jeres markedsføring og hjemmeside eller udfyld kontaktformularen.