Hvorfor – jeg tilbyder at

  • Varetage ALT omkring jeres markedsføring – så I kan blive fri for den udfordring, det kan være. Hermed sparer I unødig tid og kræfter, og I får jeres helt egen troværdige og helhjertet sparringspartner (der virker som en slags revisor – og sidder “på samme side” af bordet som jer), så I kan bruge jeres tid, der hvor I synes, den er vigtigere. Jeg gennemgår alle ting til mindste detalje, hvilket ikke andre gør i min branche, og er 100% UVILDIG, forstået på den måde, at jeg ikke sælger andet end “min tid” og “min viden” vedr. div. medier både online og offline. (som jeg hele tiden er up2 date med)
  • Udarbejde en medieplan og budget så I har overblik over jeres annoncebudget og ved hvordan, opdelingen er på de forskellige medier, og hvornår div. ting har deadline m.v. Medieplanen udarbejdes i forhold til nuværende markedsføring, budget, målgrupper, produkter, geografi samt ønsker om jeres fremtidige planer. Den indeholder også en vurdering af den bedste mulige udnyttelse af jeres hjemmeside, samt eksponering på Google, de sociale medier såsom Facebook og sites som www.dgs.dk, www.krak.dk samt de klassiske annoncerings medier herunder aviser, trykte medier/magasiner, radioreklame og diverse andre medier.
  • Overtage AL kontakt med annoncesælgere samt besvare alle opkald fra dem, så I derved undgår at skulle tale med div. mediekonsulenter og sælgere i jeres travle hverdag. I skal blot bede dem kontakte mig. Derved kan jeg vurdere, om det er relevant for jeres virksomhed, og se hvad der er aftalt i medieplanen. På denne måde kommer I heller ikke til at sige ja på det “FORKERTE TIDSPUNKT” – og til noget der ikke har værdi/effekt.
  • Genforhandle annonceaftaler og indhente tilbud fra de forskellige udbydere, så I får den RIGTIGE LØSNING til den RIGTIGE PRIS.
  • Overvåge/optimere løbende, så I hele tiden opnår bedst mulige effekt af jeres markedsføring og annonce kroner, der samtidig sikrer jeres virksomhed mod tvivlsomme annonceinvesteringer. Jeg tilbyder derud over op til 4 servicebesøg om året alt efter behov.
  • Men jeg hjælper også med enkelte opgaver såsom hjælp til at gennemse annoncer til trykte medier mht. indhold m.v, hjælp til rettelse/udformning af tekster på hjemmesider, deltage som sparringspartner ved forskellige møder omkring markedsføringsrelaterede ting, hjælpe med forskellige nye tiltag m.v. Kontakt mig, hvis I har brug for hjælp til en enkelt opgave i forbindelse med jeres markedsføring.

I er måske allerede blevet kimet ned af lignende firmaer, der tilbyder medierådgivning….?

MEN forskellen på dem og mig er, at jeg tilbyder 100% UVILDIG, professioneltroværdig og helhjertet medierådgivning og har INGEN former for abonnementer og ting der står med småt – men rådgiver helt individuelt – og ser helt ned på de mindste detaljer..

Derud over følger jeg ALLE opgaver helt til dørs – HVER gang…

kontakt mig, hvis I ønsker at få hjælp til Jeres markedsføring.