Jens Aage’s Park- og haveservice

Jeg havde igennem flere år været abonnent hos et andet stort rådgivningsfirma men jeg havde ingen fornemmelse af, hvad mine mange penge blev brugt til. Jeg fandt så ud af, at jeg havde meget svært ved, at opsige mit abonnement i dette firma – og at jeg faktisk var blevet taget ved næsen.

Jeg snakkede med min revisor, som havde haft kontakt med Dorthe Bastue og jeg fik Dorthe’s nummer.
Efter lidt betænkningstid, ringede jeg og fik en aftale.  Det er det bedste jeg nogensinde har gjort.

Dorthe har sparet os for mange penge og faldgruber.
Dorthe er dygtig til, at målrette annonceringen efter min virksomheds behov og ønsker for fremtiden.

Derudover har Dorthe været behjælpelig med min hjemmeside og trafikken på denne, således at det  bevisligt har givet mig mange flere kundehenvendelser og opgaver samt mindre bekymringer med annonceringen.

Dorthe er kompetent, målrettet, opdateret og et dejligt varmt menneske med masser af humor og et dejligt humør.
Jeg vil ikke undvære Dorthe mere, for vores samarbejde er så givtigt på flere måder – både rent fagligt, men også når vi mødes eller ringer og skriver sammen.
Jeg har været kunden hos DOBA Rådgivning lige siden 2012 og fortsætter med det.

Jens Aage’s Park- og haveservice

Jens Aage Mogensen

Jens Aages Park og haveservice

 

(se flere kundeudtalelser her)