Mobilside

Mobiltilpasset hjemmeside/mobil website/responsive webdesign

Efter Google meldte ud, at de fra 21. april 2015 ændrer deres søge-algoritme på mobile enheder, er det derfor meget vigtigt, at have en hjemmeside der er mobiltilpasset (Responsive Design).
De sider der ikke er mobil venlige, vil nemlig blive nedprioriteret i Google’s søgeresultater, når der søges fra en mobil enhed som smartphones og tablets.
Google ønsker at give deres brugere de bedste resultater, når de søger via en mobil enhed og har derfor valgt at vise de hjemmesider, der er mobiltilpassede først.

Derfor bør du overveje, at få optimeret din hjemmeside til Responsive Design, så du ikke mister synlighed i Google’s søgeresultater samt kundehenvendelser og omsætning i virksomheden.
Langt de fleste søgninger på nettet i dag, foregår via en mobil enhed såsom en smartphone eller tablet. Så ønsker I som virksomhed at blive fundet i Google’s søgeresultater og give brugeren den bedste oplevelse, når de kommer ind på Jeres hjemmeside, så er det en god ide, at tænke i disse baner.

Hvad er en mobiltilpasset hjemmeside/responsive webdesign?

En mobiltilpasset hjemmeside egentlig blot en hjemmeside, der er designet til små skærme, der udnytter mobilens særlige funktioner og passer til mobilbrugeres behov. En mobiltilpasset hjemmeside kan hjælpe jer med at få nye kunder og øge jeres salg. Hvis jeres hjemmeside ikke er mobilvenlig, kan I måske sende jeres kunder videre til konkurrenterne.

En mobiltilpasset hjemmeside sørger bla. for:

I bliver nemmere fundet på Google, når kunderne søger fra en mobiltelefon eller tablet.
I bliver fundet, når folk er i nærheden. Flere søger nemlig lokalt fra mobilen, når de er på farten.
Jeres hjemmeside bliver overskuelig, nem at læse og nem at bruge.

Mobil surfingen vokser hele tiden lynhurtigt, og rigtig mange af Danmarks befolkning har en Smartphone eller tablet og der bliver i dag surfet mere fra mobile enheder (Smartphone og tablets) end fra almindelige computere.

Har I en mobiltilpasset hjemmeside/mobil website?

Du kan se om din hjemmeside er mobil tilpasset HER

Kontakt mig og få en snak og rådgivning om jeres muligheder omkring mobiltilpasset hjemmeside/responsive design – for det er helt klart noget I skal tage højde for i fremtiden.