SOS Vikar – 2015

Vi har hos SOS Vikar haft samarbejde med DOBA Rådgivning lige siden 2013.

Vi har fået overblik, bedre økonomi samt aflastning af arbejdsopgaver omkring vores markedsføring.

Unødig annoncering er synliggjort og derigennem, har vi opnået STORE besparelser. Vi har nu fået en markedsføring der er mere målbar og som bare virker lige efter hensigten.

Vi gør det, vi er gode til og Dorthe gør lige præcist det, hun er SUPER god til – nemlig at varetage alle de mange uoverskuelige opgaver, der er hele tiden – samt optimere og synliggøre os på nettet og på Facebook, lægge alle vores jobopslag på vores hjemmeside og på div. job sites, hjælper med konkurrencer, opslag af alle vores interne kurser, månedens vikarer, vedligeholdelse af vores hjemmeside og mange andre opgaver.

Men hun holder også løbende holde øje med, at alt er som det skal være. Der er fuld fokus på, at få tingene til at ”hænge” sammen og at den ”røde tråd” ikke forsvinder.

Vi har fuld tillid og tryghed til hendes vurderinger og vejledninger omkring vores markedsføring – vi kommer frem, lige meget hvor man søger efter job som vikar og/eller potentielle kunder, offentlige som privat.

Derud over er Dorthe motiverende, oprigtig og sørger for at en opgave bliver fuldført!

Vi er meget glade for vores samarbejde. Det er dejligt at have en ”freelance” medarbejder, der kan være behjælpelig med de mange opgaver og som samtidig hele tiden er opdateret på viden omkring de mange medier – og hvad der ellers er vigtigt at vide inden for hele dette område.

Jeg kan klart anbefale DOBA Rådgivning.

SOS Vikar

Direktør Kirsten Bruhn

sos vikar

 

(se flere kundeudtalelser her)