Bedemand Annette Bøgh & Henrik Juul

Bedemand Juul og Bøgh

Jeg har igennem mine 16 år som selvstændig, brugt rigtig mange penge på annoncering, og ikke mindst på hjemmesider.

Indtil DOBA Rådgivning kom med indover vores markedsføring i 2016, havde jeg forskellige som lavede hjemmeside og stod for søgeoptimering for mig. Det fungerede overhovedet ikke – og kostede mig alt for mange penge.

Dorthe har HØRT, HVAD VI ØNSKEDE, og har hjulpet os med at udarbejde en super god hjemmeside til vores virksomhed – og har sørget for, at vi bliver fundet, når man søger efter os på nettet.

Ligeledes har Dorthe stået for vores annoncering, både i de trykte medier og div. online steder – og har nu fået en rød tråd gennem det hele.

Dorthe tjekker også alle vores fakturaer, inden vi betaler dem, for at sikre, at de stemmer overens med det, hun i samråd med os, har forhandlet sig frem til hos div. udbydere.  På den måde, får vi ikke betalt til noget, som vi ikke har bestilt.

For min virksomhed har samarbejdet med DOBA Rådgivning betydet, at den store arbejdsbyrde det er, selv at holde styr på alt dette, nu er blevet lettet rigtig meget.

Jeg er bedemand og har en stor viden inden for mit felt. Derfor er det dejligt at samarbejde med Dorthe, som besidder en stor viden inden for hendes område. Hun følger alle opgaver til dørs, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at hun har overblikket og styr på alt.

Økonomisk har det været en gevinst for os at indgå samarbejdet, og det har samtidig givet ”ro i maven”, da jeg nu ved, at der altid er styr på annoncer i div. aviser m.v.

Alle virksomheder burde have en Dorthe tilknyttet, da det er en meget stor hjælp og yderst gavnligt på alle måder. Og så er det jo fantastisk, at Dorthe samtidig er en rigtig dejlig person, som vi har stor tillid til.

Bedemand Juul og Bøgh

Annette Bøgh

Bedemand Annette Bøgh & Henrik Juul

 

(se flere kundeudtalelser her)