Facebook

Facebook firmaprofil /Facebook annoncering/reklame – markedsføring på Danmarks største sociale netværk

Derfor bør din virksomhed overveje annoncering på Facebook:

Facebook er med over 3.400.000 brugere en af de mest benyttede site’s i Danmark. Med annoncering på denne platform, kan I målrette jeres annoncer, så de kun bliver vist til jeres potentielle kunder.
Man kan segmentere efter stort set alle målgrupper, civil status, børn, arbejde, alder, geografisk placering og meget mere. Hvis en kampagne er ordentligt opsat og målrettet, kan effekten være ret god. Kampagner bliver afregnet efter visninger og ligger i et prisleje, hvor alle kan være med.

Få en firmaprofil på Facebook, så I har mulighed for bl.a. at kunne fortælle potentielle kunder om jeres virksomhed, og løbende gøre opmærksom på nyheder m.v. Når en af dine venner ser på din firmaprofil og klikker ”synes godt om” eller klikker på et indlæg/opslag, vil indlægget blive vist til deres venner og deres venners venner. Det kan derfor hurtigt tiltrække mange nye potentielle kunder til jeres firma helt gratis.

Over halvdelen af brugerne logger på hver dag – og er IKKE kun for unge, da Facebook brugere i dag er i ALLE aldersgrupper. Størst stigende er dog aldersgruppen 45 – 65 år. Vi har som mennesker altid stolet på anbefalinger fra venner og bekendte, og derfor er er dette et godt medie at benytte som virksomhed i dag,da man rent faktisk kan øge sin omsætning med helt op til ca. 30% afhængig af hvilken faggruppe man befinder sig i – og hvilke produkter/ydelser man tilbyder.

Få en snak med mig om jeres muligheder på Facebook, hvis I ikke allerede har en firma profil og er godt i gang – ELLER hvis I allerede HAR firmaprofil eller annoncering, men ikke mener at I får det optimale ud af det. Kontakt mig allerede i dag.

Du kan også få hjælp her.

Facebook logo