Facebook

Facebook firmaprofil og Facebook annoncering/reklame

Markedsføring på Danmarks største sociale netværk

Facebook er med over 4.000.000 brugere en af de mest benyttede site’s i Danmark. Med annoncering på denne platform, kan man målrette sine annoncer, så de kun bliver vist til potentielle kunder. Man kan segmentere efter stort set alle målgrupper, civil status, børn, arbejde, alder, geografisk placering og meget mere.

Hvis en kampagne er ordentligt opsat og målrettet, kan effekten være ret god. Kampagner bliver afregnet bl.a. efter visninger og ligger i et prisleje, hvor alle kan være med.

Derfor bør din virksomhed overveje annoncering på denne platform

Med en firmaprofil på Facebook, har man mulighed for bl.a. at kunne fortælle potentielle kunder om virksomheden og løbende gøre opmærksom på nyheder, tilbud m.v. Når en af dine venner ser på firmaprofilen og klikker ”synes godt om” eller interagerer på et opslag, vil dette blive vist til deres venner og deres venners venner.

Det kan derfor hurtigt tiltrække mange nye potentielle kunder til virksomheden helt gratis – hvis man ved, hvordan, man opretter optimale opslag. 

Over halvdelen af brugerne logger på hver dag – og er IKKE kun for unge, da Facebook brugere i dag er i ALLE aldersgrupper. Størst stigende er dog aldersgruppen 45 – 65 år. Vi har som mennesker altid stolet på anbefalinger fra venner og bekendte, og derfor er er Facebook en god platform at benytte. 

Man kan rent faktisk øge sin omsætning med helt op til ca. 30% afhængig af hvilken faggruppe man befinder sig i – og hvilke produkter/ydelser man tilbyder.

Få din egen PERSONLIGE digitale marketing ekspert, der skaber målbare resultater!

Du kan læse mere om, HVORDAN jeg kan hjælpe netop jeres virksomhed og hvad det koster. 

Kontakt DOBA Rådgivning på telefon 30 22 48 90 omkring mulighederne på Facebook. 

Du kan også få hjælp her.