Ransdam Spa & Wellness

Jeg kender Dorthe via B1-Network i Næstved

Jeg var på det tidspunkt lidt frustreret over at ”hænge lidt i bremsen” over ikke at kunne nå opdateringer m.v. på hjemmesiden, Facebook og Google. Timerne slog bare ikke til.

Fik en snak med Dorthe om det, som foreslog at jeg kunne prøve at lade hende hjælpe mig med det.
OG OG OG…. Det er simpelthen den bedste beslutning, jeg har taget.

Når jeg taler med Dorthe omkring opgaverne som ændringer, opslag på Facebook, konkurrencer eller hvad det måtte være, er hun der bare 100%. Og det samme er gældende, når jeg sender opdateringer til vores hjemmeside.

Der er fokus på samtalen og en masse gode input og ideer. Når jeg lægger røret på, er det altid med en fornemmelse af, at alting er i de bedste hænder og jeg ikke skal spekulere mere på det.

Da vores hjemmeside var blevet ”lidt for gammeldags”, har vi med Dorthes hjælp og kontakt fået lavet en ny superflot (synes vi selv) hjemmeside. Arbejdet med opgaven er bare gået så nemt, da Dorthe efterhånden kender vores ønsker og ved hvad hun har med at gøre.

Kan på det varmeste anbefale Dorthe. Hun er nem at snakke med, 100% tilstede, fuld at gode ideer, altid til at regne med, ved hvad hun laver… Altså kort og godt – Dorthe holder hvad hun lover.

Giver hende 6 ud af 6 stjerner ******

 

Ransdam Spa & Wellness

Jens Ransdam

Ransdam Spa og Wellness

 

(se flere kundeudtalelser her)