Bagom DOBA Rådgivning

Over 20 års erfaring og kendskab til markedsføring

Jeg har en fortid som konsulent gennem 14 år i mediebranchen (inden jeg startede DOBA Rådgivning i 2012) hos bl.a. Sjællandske Medier, TDC Forlag, De Gule Sider, Krak, Eniro og andet mindre firma inden for markedsføring.

Derfor har jeg indgående kendskab til hele annoncemarkedet, udviklingen samt diverse platforme både online og offline.

Derudover har jeg stor erfaring og viden indenfor hjemmesider/webløsninger, SEO optimering, Google annoncering, Google Business og div. andre Google produkter. Men også YouTube, QR-koder, Radioreklame, TV reklame, SoMe (sociale medier) såsom Facebook, Instagram og LinkedIn – og har konstant fingeren på pulsen…

Tryghed og udbytte med DOBA Rådgivning som samarbejdspartner

Da jeg har et meget stort netværk, har jeg derfor også kontakt til mange dygtige fagfolk. Det er bl.a. indenfor webløsninger, hjemmesider, grafisk design og layout, autoreklame og meget mere, hvilket altid sikrer en professionel sparring med DOBA Rådgivning som tovholder.

Jeg sælger min tid (freelance konsulent) og er 100% UVILDIG medierådgiver samt medie integrator. Derfor vil du altid få et uvildigt syn på din virksomheds markedsføring – hvilket yderligere vil give størst mulige udbytte og øget omsætning.

Mange virksomheder har store udfordringer med deres markedsføring

Jeg ved hvor mange virksomheder, der står med udfordringer indenfor online markedsføring, som er frustrerede over den digitale medie ”jungle”. Rigtig mange er endda måske blevet “snydt”, og har måske også indgået flerårige aftaler med forskellige udbydere, hvor forventningsafstemningen ikke har været på plads i forhold til forventet udbytte.

Der er i dag et stærkt stigende antal nye virksomheder inden for digital/online markedsføring, der hele tiden “popper” op. Disse virksomheder vil meget gerne sælge samlede løsninger indeholdende hjemmeside, SEO optimering, Google Ads, Facebook og div. online markedsføring (og som regel i bindende abonnementsaftaler over flere år). 

Det kan også være, at man har købt “katten i sækken” og har haft store forventninger, som ikke er blevet indfriet. Rigtig mange virksomheder bruger mange penge på online og offline annoncering, men ved som oftest ikke hvilken effekt, de forskellige ting har haft – eller om det overhovedet har haft en effekt.

De fleste virksomheder har ikke lagt nogen plan eller budget for deres markedsføring. De gør tit og ofte ”som de plejer”, eller som de er blevet “rådgivet” til gennem et online markedsføringsbureau, som jo meget gerne vil sælge DERES løsninger. Derved er der ikke rigtig overblik over den økonomiske del – men heller ikke over hvilke aftaler (inkl. udløb og opsigelsesperioder m.v.) man har hos div. udbydere.

Jeg har igennem mine mange år som konsulent høre mange firmaer sige:

Vi bruger alt for mange penge på markedsføring – og får ikke noget ud af det?

Netop dette motiverede mig til at starte mit eget firma i 2012, hvor jeg kunne hjælpe virksomheder med netop at “få noget ud af det”.

Jeg tilbyder mine kunder min mangeårige erfaring, viden, ekspertise samt helhjertet uvildige rådgivning. Jeg varetager den daglige “drift” og integration af online markedsføring samt vedligeholder og optimerer hjemmesider til Google.

Med DOBA Rådgivning som din personlige marketing ekspert, opnår du målbare resultater

Jeg hjælper de virksomheder, der ønsker at skabe VÆKST og være ”up 2 date” med deres markedsføring. Men i høj grad også ønsker et optimalt udbytte, i form af flere kundehenvendelser fra de “rigtige” kunder.

Få hjælp til jeres markedsføring og få mulighed for flere kunder og øget omsætning… 

 

Læs HVORDAN jeg kan hjælpe netop jeres virksomhed og hvad det koster. 

Ring på Telefon 30 22 48 90 eller kontakt mig på mail for uforpligtende medietjek besøg.