Google Maps / Places

Google Maps / Google Places / Google My Business

Øg trafikken til din hjemmeside…
Google Maps/Places er en tjeneste udbudt af Google, hvor I kan finde det sted, I søger på et kort og samtidig få oplysninger om lokale virksomheder. Resultater fra Google Maps/Places indgår ofte i det samlede søgeresultat på Google, særligt ved lokale søgninger, som f.eks. ’tømrer Køge. Det kan I udnytte til jeres fordel.

Hvis I sørger for at oprette en profil for jeres virksomhed på Google Maps/Places (der i dag hedder Google My Business),  kan I komme et skridt foran konkurrenterne og nemt blive fundet af dem, der søger efter jeres produkter i lokalområdet – og give jeres kunder informationer om produkter m.v.

Søgeresultater på Google Maps/Places vises ret højt på resultatsiden. Der vises et kort og information om virksomheden og linkes til den. Men er du en af de 3, der i dag bliver vist? Hvis ikke, så er det nok noget, du skal have set på.

En anden fordel ved Google Maps/Places er, at en profil her kan hjælpe jer med at indtage endnu et resultat på forsiden ved søgninger på jeres firmanavn. Dermed kan I selv bidrage til aktivt at styre de informationer, der er mest synlige om jer på internettet.

De fleste forbrugere søger efter lokale virksomheder på nettet. Vær der, når de leder efter jer, med Google Maps/Google Places til virksomheden.

Hvordan kommer man så på Google Maps/ Google Places/ Google My Business ?
Få en snak med mig om jeres muligheder og hvordan I kan bruge dette i jeres markedsføring. Det kan være hvis I ikke allerede har Google My Business og er godt i gang – eller hvis I har Google My Business og ikke mener, at I får det optimale ud af det – eller ved hvordan I lige skal bruge det. Kontakt mig i dag.