Google Maps / Places

Google Maps / Google Places / Google Business

Øg trafikken til din hjemmeside…

Google Maps/Places er en tjeneste udbudt af Google, hvor man kan finde det sted, man søger på et kort og samtidig få oplysninger om lokale virksomheder. Resultater fra Google Maps/Places indgår ofte i det samlede søgeresultat på Google, særligt ved lokale søgninger, som f.eks. en ’tømrer i Næstved. Det kan man med fordel udnytte i sin markedsføring. 

Hvis man sørger for at oprette en profil for ens virksomhed på Google Maps/Places (Google My Business),  kan man komme et skridt foran konkurrenterne og nemt blive fundet af dem, der søger efter ens produkter i lokalområdet – og samtidig give sine kunder informationer om åbningstider, tilbud, produkter m.v.

Søgeresultater fra Google Maps/Places vises højt på resultatsiden. Der vises et kort og informationer om virksomheden. Er man ikke blandt de 3 første virksomheder som bliver vist, er det helt klart noget man bør se på.

En anden fordel ved Google Business er, at en profil kan hjælpe med at indtage endnu et resultat på forsiden ved søgninger på virksomhedens firmanavn. Dermed kan man selv bidrage til aktivt at styre de informationer, der er mest synlige om virksomheden nettet.

De fleste brugere søger efter lokale virksomheder på nettet. Vær synlig med en professionel Google Business, når de leder efter jeres firma. 

Hvordan får man en Google Business profil?

Få en uforpligtende snak om jeres muligheder og hvordan I kan bruge dette i jeres markedsføring.

Få din egen PERSONLIGE digitale marketing ekspert, der skaber målbare resultater!

Du kan læse HVORDAN jeg kan hjælpe netop jeres virksomhed og hvad det koster. 

Kontakt DOBA Rådgivning på telefon 30 22 48 90 allerede i dag.