Hjemmeside

Webdesign/Professionel hjemmeside/SEO optimeret hjemmeside

Ved du, om du har en god og optimeret hjemmeside?
Og ved du, om den rent faktisk giver dig kunder?

En skræddersyet hjemmeside er en side, der giver kunder i stedet for bare en masse besøgende. Det er jo ligegyldigt, hvor flot design en hjemmeside har, og hvor mange besøgende der er – hvis man IKKE får nogle henvendelser, der kan blive til kunder.

Derfor er det så VIGTIGT, at du har en ordentlig hjemmeside – med udgangspunkt i DIN virksomheds behov og en masse forskellige andre vigtige parametre, såsom selve indholdet, tekster og billeder m.m.

MEN der er regler for, hvordan en hjemmeside bør være opbygget, og hvad den bør indeholde, for at de der besøger siden – rent faktisk også får lyst til at henvende sig.

Der er mange muligheder for designs, hjemmesideløsninger, priser, CMS og Open source systemer m.v. – Men vidste du, at i Danmark er ca. 70 % af samtlige websites IKKE optimeret & vedligeholdt – og kan derfor ikke “læses” og findes ordentligt på søgemaskinerne her bl.a. Google.

Søgemaskinernes resultater er som udgangspunkt baseret på sidens indhold, tekst og opsætning, men også på overskrifter, sætninger og ord. Men derudover er der også andre vigtige parametre, der gør at en hjemmeside får en god placering på søgemaskiner som Google.

Så har du et website, der ikke er ordentligt optimeret, opnår du derfor ikke det ønskede og bedste udbytte i form af flere kundehenvendelser. Derfor er det så vigtigt, at du har en Google optimeret hjemmeside (SEO optimeret), så den kan findes bedst muligt, når nye potentielle kunder søger efter netop dit produkter og ydelser.

Der er rigtig mange virksomheder, der sælger websites – og SEO optimering i dag – og derfor kan dette også være en ren jungle at finde rundt i. Der er mange forskellige muligheder, priser m.v. Og hvordan kan man som virksomhed gennemskue ALLE disse parametre, for at vide, om den hjemmesideløsning man har – er den bedste og mest optimale?

Kontakt mig og få en snak om din hjemmeside indeholder de rette parametre, om den er optimeret til Google på den “rigtige” måde – OG om du rent faktisk får henvendelser fra siden, der kan blive til kunder.

Jeg er 100% uvildig rådgiver omkring websites og SEO, og kan på baggrund af min indgående viden, være behjælpelig med at finde den rette løsning og samarbejdspartner for dig, inden du får brugt en masse penge på noget der ikke er optimalt…

Kontakt mig på telefon 30 22 48 90 eller send mig en mail.