Hjemmeside

Webdesign/Professionel hjemmeside/SEO optimeret hjemmeside

Ved I, om I har en god og optimeret hjemmeside?
Og ved I, om den rent faktisk giver jer kunder?

En skræddersyet hjemmeside er en side, der giver kunder i stedet for bare en masse besøgende. Det er jo ligegyldigt, hvor flot design en hjemmeside har og hvor mange besøgende der er – hvis man IKKE får nogle kundehenvendelser. 

Derfor er det så VIGTIGT, at man har en ordentlig hjemmeside. Der skal b.la. tages udgangspunkt i virksomhedens behov og en masse andre vigtige parametre, såsom selve indholdet, tekster og billeder, produkter, ydelser geografiske områder m.v.

En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside

Der er “regler” for hvordan en hjemmeside bør være opbygget, og hvad den bør indeholde. Dette er meget vigtigt, for at få de besøgende til rent faktisk at kontakte jer. Men inden de kan gøre det, skal de kunne finde hjemmesiden på søgemaskinerne som eks. Google. 

I Danmark er ca. 60 % af samtlige websites ikke optimeret og vedligeholdt. Derfor kan de ikke “læses” og findes ordentligt på Google. 

Næsten alle virksomheder har en hjemmeside. Men det er langt fra alle, der har forståelse for, hvor VIGTIGT det er, at siden HELE tiden er optimeret på alle mulige måder. Dette er en løbende proces og noget man bør investere i. Gør man ikke det, vil man blive “overhalet” indenom af konkurrenterne i lynets hast. 

Googles resultater er som udgangspunkt baseret på sidens indhold, opsætning, overskrifter samt søgeord. Men derudover er der andre vigtige og mere tekniske parametre, der har meget stor betydning for opnåelse af gode resultater på Google. Derfor er en hjemmeside ikke bare en hjemmeside. 

Opnå gode resultater med en optimerede hjemmeside

Har du et website, der ikke er ordentligt optimeret, opnår du derved IKKE det ønskede udbytte. Det er derfor vigtigt, at du har en fuld optimeret samt SEO optimeret hjemmeside, der kan findes på Google.

På den måde kan nye potentielle kunder, der søger efter netop dine produkter og ydelser finde dig. Man opnår også langt bedre resultater med en optimeret hjemmeside, hvis man benytter sig af online annoncering såsom Google Ads og Facebook

Der er rigtig mange virksomheder, der sælger websites og SEO optimering. Derfor kan dette være en ren jungle at finde rundt i. Der er mange forskellige muligheder for designs, hjemmesideløsninger, priser, CMS og Open source-systemer m.v. Men hvordan kan man som virksomhed gennemskue ALLE disse parametre? 

De fleste firmaer bliver kimet ned af de mange webbureauer og mediebureauer, som alle mener at netop deres løsninger er de bedste. De fleste af disse bureauer tilbyder samlede løsninger indeholdende hjemmesider, SEO optimering, Link Building, Google Ads, SoMe annoncering m.v. OG som regel i bindende abonnentaftaler over flere år… 

Det er så her DOBA Rådgivning kommer ind i billedet

Jeg er 100% uvildig rådgiver og arbejder som freelance konsulent og er marketing ekspert med over 20 års erfaring i branchen. Jeg ved (næsten) alt om hjemmesider og SEO optimering samt online markedsføring på div. platforme.  

Derfor kan jeg være behjælpelig med at finde rette løsning for jer, inden I får brugt en masse penge på noget der ikke er optimalt – og som ikke lever op til jeres forventninger… 

Få jeres egen PERSONLIGE digitale marketing ekspert – der skaber målbare resultater og øget omsætning!

Få en uforpligtende snak om jeres hjemmeside og online markedsføring. 

Kontakt mig på telefon 30 22 48 90 eller send mig en e-mail.